Een BBQ op locatie op uw feest? Chef kok Leonard Elenbaas van Pure Passie On Tour laat u culinaire hoogstandjes proeven. Geen standaard hamburger of saté maar heerlijke gerechten gemaakt van pure en eerlijke ingrediënten.

Veelzijdig buitenkooktoestel

De BBQ op locatie is niet zomaar een houtskool bbq. Er wordt gebruik gemaakt van de Big Green Egg. Dit veelzijdige buitenkooktoestel is gebaseerd op de eeuwenoude Japanse kleioven Kamado. Met de Big Green Egg brengt Pure Passie On Tour niet alleen een BBQ op locatie maar ook een pizzaoven, rookoven, slowcooker en gewone oven. En dat allemaal in een kooktoestel. Voor- en hoofdgerechten en zelfs desserts kunnen bereid worden op de Big Green Egg. Een complete maaltijd voor uw gasten.

Ook voor een bruiloft of zakelijke activiteit

Een BBQ op locatie is altijd leuk en gezellig. Lekker samen buiten eten. Maar het mag soms wel wat chiquer en wat eleganter. Pure Passie On Tour zorgt voor de lekkerste gerechten uit de Big Green Egg die ook prima passen op een een bruiloft of zakelijke aangelegenheid.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met ons op. We vertellen u graag meer over de Big Green Egg en de mogelijkheden om van uw feest een culinair succes te maken. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar info@purepassieontour.com. Aan de hand van de locatie, het aantal gasten en uw wensen stellen we een programma samen en ontvangt u van ons een offerte.

  Zelf ook leren koken op de Big Green Egg? Meldt u dan nu aan voor de Big Green Egg workshop.