Geeft u een feest en wilt u de catering laten verzorgen door een kok? Dan kunt u terecht bij Pure Passie on Tour. Chef Kok en auteur Leonard Elenbaas komt bij u koken op locatie.

Pure en eerlijke producten

Leonard Elenbaas heeft een passie voor koken. Maar dan wel voor koken met mooie ingrediënten. Duurzame, pure en eerlijke producten, liefst uit de streek. Dat is zijn passie. En dat proeft u. Leonard Elenbaas tilt met zijn Big Green Egg koken op locatie naar een hoger niveau. Hij maakt de lekkerste gerechten op deze Kamado. Voorgerechten, hoofdgerechten en zelfs desserts worden hierin gemaakt. En u kunt lekker meekijken hoe uw eten wordt bereid.

Culinair hoogstandje

En Leonard Elenbaas van Pure Passie on Tour komt bij u koken op locatie. Of u nu een bedrijfsfeest, familiefeest of bruiloft geeft, wij zorgen voor een culinair hoogstandje. Van te voren bespreken we samen de mogelijkheden voor het menu. Aan de hand daarvan zorgen wij voor alle ingrediënten. Allemaal volgens onze eigen hoge standaarden waardoor alleen de beste ingrediënten voorgeschoteld krijgt.

Offerte op maat

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om een chef kok te laten koken bij u op locatie? Neem dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen, het aantal gasten en de locatie wordt een offerte op maat gemaakt voor u. U kunt contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar info@purepassieontour.com. Wilt u op de hoogte blijven van Pure Passie on Tour? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

  Zelf ook leren koken op de Big Green Egg? Meldt u dan nu aan voor de Big Green Egg workshop.