Goed leren barbecueën door een chef kok? Dat kan tijdens de barbecue workshops van Pure Passie on Tour.

Ook mogelijk op locatie

Inschrijven kan op een van onze barbecue workshops maar het is ook mogelijk om een workshop bij u op locatie te geven. Heeft u een groep mensen bij elkaar die graag meer wil leren over het gebruik van een Big Green Egg of andere soort BBQ? Dan komen wij graag naar u toe. Leuk om met vrienden of familie te doen maar ook met collega’s in het kader van een teamuitje.

Wat zijn de mogelijkheden van de Big Green Egg?

De Big Green Egg ziet er een beetje uit als een barbecue maar heeft veel meer mogelijkheden. U kunt er niet alleen mee bakken en grillen maar ook roken, stomen en smoren behoort tot de mogelijkheden. De Big Green Egg is eigenlijk een oven, pizzaoven, rookoven en slowcooker in een. En met de vele accessoires die erbij horen heeft u tal van mogelijkheden om een heerlijke maaltijd te bereiden. Juist om deze mogelijkheden te ontdekken en uit te proberen zijn onze barbecue workshops een groot succes. Door het geraffineerde ontwerp en het gebruik van innovatieve materialen is de Big Green Egg een uniek kooktoestel. Smaken blijven behouden en ingrediënten komen uitstekend tot hun recht.

Meer informatie?

Wilt u ook een barbecue workshop volgen bij Pure Passie on Tour? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Op de website vindt u meer informatie over data en locaties. Voor een workshop of BBQ op locatie kunt u een mail sturen.

  Zelf ook leren koken op de Big Green Egg? Meldt u dan nu aan voor de Big Green Egg workshop.