Wie is Leonard Elenbaas?

Leonard Elenbaas is een bevlogen chef-kok met vele jaren ervaring in de culinaire wereld. Voor een periode van ongeveer 7 jaar was hij met trots de eigenaar van Restaurant Pure Passie. Tijdens deze jaren maakte hij kennis met de Big Green Egg-barbecue, die een geheel nieuwe dimensie aan zijn kookervaring toevoegde. Dit ontdekkingstraject leidde hem naar het freelance chef-kokschap. Zijn liefde voor de horeca, uitgebreide expertise en passie voor koken resulteerden in het schrijven en publiceren van 11 BBQ-receptenboeken, het verzorgen van workshops en BBQ-trainingen, het voorbereiden van diverse evenementen, en het reizen over de hele wereld om iedereen de mogelijkheid te bieden de Big Green Egg te ervaren. Zo opende hij een compleet nieuwe deur voor zichzelf: Pure Passie On Tour!

Als Big Green Egg-chef heb ik talloze masterclasses verzorgd in vooraanstaande restaurants en trainingen gegeven aan gerenommeerde chefs over de hele wereld, waaronder het nummer 1 restaurant ter wereld, Noma in Kopenhagen, en restaurant Arzak in San Sebastian, Spanje.

Ik heb ook masterclasses georganiseerd voor diverse Big Green Egg-distributeurs in Europa, waarbij topchefs en particulieren werden getraind in landen als Spanje, Tsjechië, Litouwen, Turkije, Duitsland, Frankrijk, Thailand, Amerika, Zweden, Italië en Slovenië.

Dankzij mijn veelzijdige ervaring in mijn eigen restaurant kunnen workshops, catering en private dining volledig worden afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om vis, vlees, wild, groenten, patisserie of brood, de workshops kunnen op allerlei manieren worden ingevuld.