Wie is Leonard Elenbaas?

Leonard Elenbaas is een gepassioneerde chef-kok met vele jaren ervaring in de keuken. Hij was ongeveer 7 jaar de trotse eigenaar van Restaurant Pure Passie. Gedurende deze jaren kwam hij de Big Green Egg-barbecue tegen, die de volledig nieuwe kijk op koken opende. Dit pad bracht hem ertoe om een ​​freelance chef-kok te worden. Zijn passie uit de horeca, brede ervaring en passie voor koken, schrijven en publiceren van 11 BBQ receptenboeken, workshops en BBQ trainingen geven, verschillende evenementen voorbereiden en de wereld rondreizen om het voor iedereen mogelijk te maken om de Big Green Egg te ervaren, opende een compleet nieuwe deur voor hem. Hij is Pure Passie On Tour!

 

Als Big Green Egg chef diverse masterclasses gegeven bij top restaurants en top chefs getraind over de hele wereld, bijv. Nr. 1 restaurant van de wereld Noma in Kopenhagen, restaurant Arzak in San Sebastian in Spanje.

Voor diverse Big Green Egg distributeurs in Europa masterclasses gegeven voor topchefs en particulieren in bijv. Spanje, Tsjechië, Litouwen, Turkije, Duitsland, Frankrijk, Thailand, Amerika, Zweden, Italie, Slovenië.

Door mijn all round ervaring in mijn restaurant kunnen de workshops, catering en private dining geheel naar uw vraag ingevuld worden, of het nu vis, vlees, wild, … groenten, patisserie en brood, … de workshops kunnen op allerlei manieren ingevuld worden.