Een leuke activiteit bedenken om samen met uw collega’s te ondernemen kan best lastig zijn. Verschillen in interesses, leeftijd en conditie zorgen er voor dat bepaalde activiteiten afvallen voor sommigen. Wat iedereen leuk en gezellig vindt, is samen eten. Wat dacht u ervan om als bedrijfsuitje een kookworkshop te volgen? Zo bent u lekker samen bezig en daarna kunt u de zelfgemaakte maaltijd samen opeten. Voor deze teambuilding activiteiten kunt u terecht bij Pure Passie on Tour.

Iedereen een eigen taak Met de boekhouder zalm roken? Of met de secretaresse gamba’s grillen? De directeur poft de groenten en de salesmanager zorgt voor langzaam gegaarde procureur terwijl de binnendienst zorgt voor het dessert.

Tijdens het bedrijfsuitje in de vorm van een kookworkshop heeft iedereen zijn eigen taak. De workshop kan plaatsvinden bij Pure Passie maar ook bij u op locatie.

Koken met de Big Green Egg Je leert omgaan met mooie pure ingrediënten en werken met de Big Green Egg. Dit is een zogenaamde kamado, gebaseerd op de traditionele Japanse kleioven. De Big Green Egg is een soort barbecue maar dan met veel meer mogelijkheden. Zo kunt u er niet alleen op grillen maar ook mee stoven, smoren, bakken, roken en garen. Zelfs brood en pizza’s kunt u er mee bakken. En allemaal onder begeleiding van een echte chef kok! Leonard Elenbaas is bekend van zijn kookboeken Hete Kolen, Hete Vuren, Hete Rook, Groen op Kolen en kent alle ins en outs van de Big Green Egg.

Wil u meer informatie over de mogelijkheden van een bedrijfsuitje met kookworkshop? Neem dan contact met ons op.

  Zelf ook leren koken op de Big Green Egg? Meldt u dan nu aan voor de Big Green Egg workshop.