Pure Passie On Tour biedt Big Green Egg catering aan, waar chef-kok Leonard Elenbaas naar uw locatie komt en met zijn Big Green Egg de heerlijkste maaltijden verzorgt.

Meer dan een houtskoolbarbecue

Hoewel de Big Green Egg eruitziet als een groot groen ei, is dit buitenkooktoestel buitengewoon veelzijdig. Het gaat verder dan een reguliere houtskoolbarbecue. Grillen, bakken, stoven, smoren en roken – met Big Green Egg catering is het allemaal mogelijk. Zelfs de desserts worden bereid op de Big Green Egg. Dit unieke kooksysteem behoudt de smaak van de producten, waardoor pure ingrediënten nog beter tot hun recht komen.

Originele catering voor elk feest

Bent u op zoek naar originele catering voor uw feest? Wilt u een chef-kok die ter plaatse voor u kookt? Neem dan contact op met Pure Passie On Tour en ontdek de mogelijkheden. Wij maken van elk evenement een culinair hoogtepunt met onze Big Green Egg catering. Of het nu gaat om een chique bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een ander type feest, Big Green Egg catering past altijd. In overleg met chef-kok Leonard Elenbaas bepaalt u wat u uw gasten wilt serveren.

Een BBQ op locatie voor uw feest? Chef-kok Leonard Elenbaas van Pure Passie On Tour laat u genieten van culinaire hoogstandjes.

Ook geschikt voor bruiloften en zakelijke evenementen

Een BBQ op locatie is altijd gezellig en leuk, maar soms wilt u wat meer elegantie. Pure Passie On Tour zorgt voor de heerlijkste gerechten van de Big Green Egg, die ook perfect passen bij een bruiloft of zakelijke gelegenheid.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de Big Green Egg en hoe we van uw feest een culinair succes kunnen maken. Voor aanvullende informatie kunt u een e-mail sturen naar info@purepassieontour.com. Op basis van de locatie, het aantal gasten en uw wensen stellen we een programma op en ontvangt u een offerte van ons.

 

een offerte.

  Zelf ook leren koken op de Big Green Egg? Meldt u dan nu aan voor de Big Green Egg workshop.