Workshops

Als Big Green Egg chef diverse masterclasses gegeven bij top restaurants en top chefs getraind over de hele wereld, bijv. Nr. 1 restaurant van de wereld Noma in Kopenhagen, restaurant Arzak in San Sebastian in Spanje.

Voor diverse Big Green Egg distributeurs in europa masterclasses gegeven voor topchefs en particulieren in bijv. Spanje, Praag, Litouwen, Turkije, Duitsland, Frankrijk, Bankok, Amerika, Zweden, Italie, Slovenie.

Door mijn all round ervaring in mijn restaurant kunnen de workshops geheel naar uw vraag ingevuld kunnen worden, of het nou vis, vlees, wild, … groenten, patiserie, brood, … de workshops kunnen op allerlei manieren ingevuld worden.

 

ZO HERKEN JE EEN GOEDE WORKSHOP

Kwaliteit draagt een keurmerk. Daarom heeft Big Green Egg een officieel keurmerk in het leven geroepen dat professionele workshops garandeert vanuit de Big Green Egg merkgedachte.

Hiermee geeft Big Green Egg haar stempel van goedkeuring op de inhoud en de wijze van lesgeven in de workshop. Zo moet de kok de juiste vaardigheden hebben om een professionele workshop te kunnen geven en de EGG’s en de accessoires op de juiste manier gebruiken.

Leonard Elenbaas heeft als 1 van de eerste in Europa het Official Workshop keurmerk van Big Green Egg ontvangen.