zaterdag 6 April broodbak Workshop vol!!

zaterdag 11 mei broodbak workshop

zaterdag 8 juni broodbak workshop

 

Broodbak workshop door bakker Jan Bronswijk

 

Het programma van  de broodbak workshop,

Wil je brood gaan bakken maar ontbreekt je nog de technische kennis van de deegbereiding en verwerking en heb je bovendien een passie voor het bakken met vuur dan is bieden wij een broodworkshop met veel kennis overdracht en héél véél beleving.
Terwijl het houtvuur knettert in de oven sta je met uitzicht op het erf en landerijen rondom de workshopruimte onder leiding van bakker Jan Bronswijk met de hand deeg te kneden en voel je je gegarandeerd helemaal Zen.

Wij maken hartige Foccacia, Belgische bol, grote rozijnenbol en Scones. De Foccacia eten wij als lunch, de overige broden die je zelf gebakken hebt krijg je na afloop mee naar huis. Dit brood dien je dan nog af te bakken voor de maximale beleving.
Het brood gebakken in de houtoven is uniek, in de receptuur die je gemaild krijgt staat ook de werkwijze voor het bakken thuis in een elektrische oven.

De inloop is om 10.00 u. en na een bakkie gaan wij aan de bak!
Om 16.00 u. ga je met geurend brood in de tas en veel kennis in het hoofd weer richting huis waar je op zeker een warm welkom geheten wordt.

 

Workshop docent: Jan Bronswijk, bakker en co auteur broodboek RIJS

 

Lokatie: Kraaiendijk 25,  4794 SE, Heijningen

De inloop is vanaf 10:00 en eindigt rond 16:00

De kosten van deze workshop bedragen € 115,- per persoon (maximaal 12 personen)
Dit is inclusief materiaal, lunch, koffie, thee, fris, bier, wijn en een goed gevulde tas brood die je mee naar huis krijgt.

 

voor boekingen Workshops – Pure Passie On Tour Webwinkel (ccvshop.nl)

als je in de webwinkel klikt op (klik hier voor meer informatie) dan zie je rechts bovenin het aantal beschikbare plaatsen (voorraad)

Er bestaat ook een beperkte mogelijkheid om te overnachten in onze B&B. voor meer info en boekingen van de overnachting.

 

Op de hoogte blijven de nieuwe workshops? Volg dan onze Facebook pagina.

Deze Workshops kunnen ook bij u thuis gegeven worden vanaf 1 persoon, vraag naar de mogelijkheden.

  Zelf ook leren koken op de Big Green Egg? Meldt u dan nu aan voor de Big Green Egg workshop