Bent u op zoek naar teambuilding activiteiten? Dan heeft u waarschijnlijk gemerkt dat het lastig kan zijn om iets te vinden wat iedereen leuk vindt. Bij teambuilding activiteiten draait het erom dat u samen iets doet. Elkaar op een andere manier leert kennen, in een andere setting dan op uw werk.

Barbecue workshop

Eten vindt iedereen leuk maar heeft u er ook wel eens aan gedacht om samen te koken? Bij Pure Passie on Tour kunt u terecht voor een Barbecue Workshop! Op een Big Green Egg, een op de kamado gebaseerde barbecue, leert u samen met uw team de lekkerste gerechten bereiden. En dan niet alleen een sateetje of een hamburger maar echt maaltijden bereiden met de beste ingrediënten. Uw groente grillen, zalm roken, aardappels poffen en zelf een chocoladetaartje met vloeibare vulling kunt u op de Big Green Egg tijdens de workshop bereiden.

Koken onder begeleiding van een chef kok

De teambuilding activiteiten worden begeleid door chef kok Leonard Elenbaas. Naast chef kok is Leonard eigenaar van Pure Passie on Tour en auteur van kookboeken zoals Hete Kolen en Hete Vuren. Leer koken met de Big Green Egg van de meester zelf.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje? Stuur dan even een mailtje naar info@purepassieontour.com. Vertel ons uw wensen, budget, aantal deelnemers en uw locatie en wij stellen een passend programma voor u samen. Boek nu de teambuilding activiteiten van Pure Passie on Tour en ga samen koken op de Big Green Egg!

  Zelf ook leren koken op de Big Green Egg? Meldt u dan nu aan voor de Big Green Egg workshop.