Mogelijkheden

Als Big Green Egg-chef heb ik verschillende masterclasses gegeven in gerenommeerde restaurants en trainingen verzorgd voor topchefs over de hele wereld, waaronder het nummer 1 restaurant ter wereld, Noma in Kopenhagen, en restaurant Arzak in San Sebastian, Spanje.

Daarnaast heb ik masterclasses verzorgd voor diverse Big Green Egg-distributeurs in Europa, waarbij zowel topchefs als particulieren zijn getraind. Deze sessies vonden plaats in landen als Spanje, Praag, Litouwen, Turkije, Duitsland, Frankrijk, Bangkok, Amerika, Zweden, Italië en Slovenië.

Dankzij mijn uitgebreide ervaring in meerdere restaurants en meer dan 7 jaar als eigenaar van mijn eigen restaurant, kan ik workshops en trainingen volledig afstemmen op uw wensen. Of het nu gaat om het fileren, verwerken en bereiden van vis, het uitbenen, verwerken en bereiden van vlees en wild, het verwerken en bereiden van groenten, of het maken van patisserie en brood, de workshops en trainingen kunnen op allerlei manieren worden ingevuld.

Bovendien kan ik u ondersteunen bij de ontwikkeling van verschillende promotiefilmpjes, receptenfilmpjes en recepten, inclusief bijpassende fotografie. Eerdere ervaringen hiermee omvatten samenwerkingen met grote merken zoals Big Green Egg, Eminent Food, Eminent Seeds Prominent Tomaten, Forged messen, Purple Pride (Growers united) en Smit’s uien. Hierbij vindt u enkele voorbeeldfoto’s en diverse filmpjes ter illustratie.

Forged Messen

Forged Messen

Forged Messen

Prominent Tomaten

Eminent Seeds

Big Green Egg

Big Green Egg

Prominent Tomaten