Als u op zoek bent naar een chef-kok voor uw restaurant, feest, bruiloft of receptie, kunt u vertrouwen op Pure Passie on Tour.

Passie voor Puur

Chef-kok en auteur Leonard Elenbaas komt naar u toe om de meest smaakvolle gerechten te bereiden voor uw speciale gelegenheid. Leonard koestert een passie voor koken, maar dan wel met pure, eerlijke en duurzame ingrediënten. Hij geeft de voorkeur aan producten uit de streek, zodat hij weet waar ze vandaan komen en hoe er met de dieren en producten wordt omgegaan. Zijn liefde voor koken proeft u terug in zijn gerechten. De pure smaken komen goed tot hun recht in alles wat hij maakt, ook wanneer hij op locatie voor u kookt.

Big Green Egg Workshops

Na de sluiting van zijn eigen restaurant Pure Passie, vanwege de komst van een rotonde, is Leonard Elenbaas doorgegaan met Pure Passie on Tour. U kunt hem inhuren als kok voor al uw restaurant, feesten en partijen. Daarnaast geeft hij ook Big Green Egg workshops. U kunt zich individueel inschrijven voor de workshops, maar het is ook mogelijk om een groepsworkshop op locatie te organiseren, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, familiedag of gezellig met vrienden.

Op Maat Gemaakt Menu

Wilt u Leonard Elenbaas van Pure Passie on Tour inhuren als kok? Stuur dan een e-mail naar info@purepassieontour.com. Vertel ons uw wensen, het aantal gasten, de locatie en de datum, en wij komen bij u terug met een op maat gemaakt menu en een passende offerte. Als u akkoord gaat, zorgt Leonard Elenbaas ervoor dat uw feest een culinair succes wordt.

 

  Zelf ook leren koken op de Big Green Egg? Meldt u dan nu aan voor de Big Green Egg workshop.