Pure Passie On Tour verzorgt Big Green Egg catering. Chef kok Leonard Elenbaas komt bij u op locatie en zorgt met zijn Big Green Egg voor de lekkerste maaltijden.

Meer dan een houtskoolbarbecue

Een groot groen ei? De Big Green Egg ziet er inderdaad een beetje uit als een groot groen ei. Toch is dit buitenkooktoestel zeer veelzijdig. Het is veel meer dan een gewone houtskoolbarbecue. Grillen, bakken, stoven, smoren en roken, het kan allemaal met Big Green Egg catering. Zelfs de desserts komen van de Big Green Egg. Dit unieke kooksysteem behoudt de smaak van de producten waardoor pure ingrediënten nog beter tot hun recht komen.

Originele catering voor elk feest

Geeft u een feest en bent u op zoek naar originele catering? Een chef kok die voor u komt koken? Neem dan contact op met Pure Passie On Tour en informeer naar de mogelijkheden. Wij maken van elk feest een culinair hoogtepunt met onze Big Green Egg catering. Of u nu een chique bruiloft geeft, een zakelijke activiteit organiseert of om een andere reden een feest geeft, Big Green Egg catering is altijd geschikt. In overleg met chef kok Leonard Elenbaas bepaalt u zelf wat u uw gasten wilt serveren.

Een BBQ op locatie op uw feest? Chef kok Leonard Elenbaas van Pure Passie On Tour laat u culinaire hoogstandjes proeven.

Ook voor een bruiloft of zakelijke activiteit

Een BBQ op locatie is altijd leuk en gezellig. Lekker samen buiten eten. Maar het mag soms wel wat chiquer en wat eleganter. Pure Passie On Tour zorgt voor de lekkerste gerechten uit de Big Green Egg die ook prima passen op een een bruiloft of zakelijke aangelegenheid.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met ons op. We vertellen u graag meer over de Big Green Egg en de mogelijkheden om van uw feest een culinair succes te maken. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar info@purepassieontour.com. Aan de hand van de locatie, het aantal gasten en uw wensen stellen we een programma samen en ontvangt u van ons een offerte.

  Zelf ook leren koken op de Big Green Egg? Meldt u dan nu aan voor de Big Green Egg workshop.