Pure Passie On Tour verzorgt Big Green Egg catering. Chef kok Leonard Elenbaas komt bij u op locatie en zorgt met zijn Big Green Egg voor de lekkerste maaltijden.

Meer dan een houtskoolbarbecue

Een groot groen ei? De Big Green Egg ziet er inderdaad een beetje uit als een groot groen ei. Toch is dit buitenkooktoestel zeer veelzijdig. Het is veel meer dan een gewone houtskoolbarbecue. Grillen, bakken, stoven, smoren en roken, het kan allemaal met Big Green Egg catering. Zelfs de desserts komen van de Big Green Egg. Het toestel is gebaseerd op de eeuwenoude Japanse kleioven, de Kamado. Maar dan met nieuwe hedendaagse technieken. Zo is keramische technologie ontwikkelt door NASA. Dit unieke kooksysteem behoudt de smaak van de producten waardoor pure ingrediënten nog beter tot hun recht komen.

Originele catering voor elk feest

Geeft u een feest en bent u op zoek naar originele catering? Een chef kok die voor u komt koken? Neem dan contact op met Pure Passie On Tour en informeer naar de mogelijkheden. Wij maken van elk feest een culinair hoogtepunt met onze Big Green Egg catering. Of u nu een chique bruiloft geeft, een zakelijke activiteit organiseert of om een andere reden een feest geeft, Big Green Egg catering is altijd geschikt. In overleg met chef kok Leonard Elenbaas bepaalt u zelf wat u uw gasten wilt serveren.

 

Wilt u meer weten over Big Green Egg catering van Pure Passie On Tour? Stuur dan gerust een mailtje naar info@purepassieontour.com of neem telefonisch contact met ons op.

  Zelf ook leren koken op de Big Green Egg? Meldt u dan nu aan voor de Big Green Egg workshop.