Wilt u een kok inhuren voor uw restaurant, feest, bruiloft of receptie? Dan kunt u terecht bij Pure Passie on Tour.

Passie voor puur

Chef kok en auteur Leonard Elenbaas komt naar u toe om de lekkerste gerechten te bereiden voor uw feest. Leonard heeft een passie voor koken. Maar wel voor koken met pure, eerlijke en duurzame ingrediënten. Zo gebruikt hij het liefst producten uit de streek zodat hij weet waar ze vandaan komen en hoe er wordt omgegaan met de dieren en de producten. Zijn liefde proef je terug in zijn gerechten. De pure smaken komen goed tot hun recht in alles wat hij maakt. Ook wanneer hij bij u komt koken op locatie.

Big Green Egg workshops

Sinds de sluiting van zijn eigen restaurant Pure Passie door de komst van een rotonde is Leonard Elenbaas verder gegaan met Pure Passie on Tour. U kunt hem als kok inhuren voor al uw restaurant, feesten en partijen. Daarnaast geeft hij Big Green Egg workshops. U kunt u als individu inschrijven voor de workshops maar het is ook mogelijk om een workshop in groepsverband op locatie te geven. Bijvoorbeeld in het kader van een bedrijfsuitje, familiedag of gezellig met vrienden.

Op maat gemaakt menu

Wilt u Leonard Elenbaas van Pure Passie on Tour als kok inhuren? Stuur dan een mailtje naar info@purepassieontour.com. Vertel ons uw wensen, het aantal gasten, uw locatie en de datum en wij komen er bij u op terug met een op maat gemaakt menu met passende offerte. Gaat u hiermee akkoord dan zorgt Leonard Elenbaas dat uw feest een culinair succes wordt.

  Zelf ook leren koken op de Big Green Egg? Meldt u dan nu aan voor de Big Green Egg workshop.